مسابقات بازی موبایل در کاریان
شرکت کاریان بمناسبت روز دانش آموز و دانشجو و جهت رقابت و ایجاد محیطی پر هیجان، مسابقات تورنومنت بازی موبایلی در کاریان را برگزار می کند.
شما با ثبت نام و حضور در این مسابقات، بصورت حضوری و در یک دورهمی هیجان انگیز، با گوشی های پرچمدار سامسونگ به رقابت خواهید پرداخت. در این دورهمی، نه تنها لذت تجربه بازی با پرچمدار های سامسونگ را می برید، علاوه بر آن، هدیه هایی ارزشمند از کاریان را دریافت خواهید کرد.
مسابقه این دوره : Call Of Duty Mobile
در این دوره شرکت کنندگان با گوشی های پرچمدار سامسونگ بصورت تک به تک و تورنومنت با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت. نوع مسابقه بصورت One By One بوده و سه برنده جایزه قهرمانی را دریافت خواهد نمود. سایر شرکت کنندگان هم جایزه ای را از کاریان خواهند گرفت.
ثبت نام و حضور در این مسابقه برای عموم آزاد و رایگان بوده و علاقمندان از طریق فرم زیر می توانند قدرت خود را در این بازی محک بزنند. محل برگزاری در تهران-جردن می باشد.
روز برگزاری پنجشنبه 11 آبان ماه از ساعت 10 الی 14
برای ثبت نام فرم زیر را پر و ارسال کنید.